Wij geven om het koelen en water.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

NingBo Hongmin Electrical Appliance Co.,Ltd

NingBo Hongmin Electrical Appliance Co.,Ltd

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
Onze Fabriek Ons kantoor Toon kamer Toon ruimte-2 tentoonstelling
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Zhimin, Bonic, OEM
Aantal werknemers : 50~60
Jaarlijkse omzet : 7000000-10000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 30% - 40%

Gevestigd in 2004 en gevestigd in de geboortestad van China van de stadsindustrieterrein van materiaal-Fuhai van het huistoestel, cixi, Ningbo, Zhejiang-Provincie. Het bedrijf behandelt een totale oppervlakte van 4000 vierkante meters en een de bouwgebied van 12000 vierkante meters.

Het bedrijf is etc. een professionele fabrikant van gelijkstroom omgekeerde frequentiecompressor, zonneijskast & diepvriezer, zonnewaterfilter, zonne elektrische ventilator. Het bedrijf integreert met het ontwerpen, productie en handel. Met het principe van hoog beginpunt, hoge normen, en avondmaalkwaliteit, heeft het bedrijf zijn product verkocht en bekend in binnenlandse en overzee markt geweest.

Het bedrijf heeft twee technologieonderzoekscentra gevestigd, en aangetrokken vele eerste klasseningenieurs, zijn de meesten van hen onbetwiste ingenieurs in de industrie in China. Het bedrijf vordert met bepaling gestadig en houdt een waakzaam oog op de toekomst van de industrie. Het bedrijf is gemaakt tot alle inspanningen in het vastleggen van de grootste productiebasis van gelijkstroom-huistoestel in China. Het is geen twijfel dat de benadrukte producten zelf-ontwikkeld van de gelijkstroom omgekeerde compressor van de frequentie buitenrotor en zonneijskast &freezer van rendabel zijn. Het is een grote stap naar het doel van ons bedrijf.

Het bedrijf is bereid om elke klant op basis van eerlijkheid, gelijkheid en wederzijds voordeel te behandelen, en te blijven zijn klanten van gekwalificeerde producten en goede dienst voorzien. Elke klant is welkom om ons bedrijf in uw gemak te onderzoeken en te bezoeken.

Contactgegevens
NingBo Hongmin Electrical Appliance Co.,Ltd

Contactpersoon: Joyce

Tel.: 008613738802517

Fax: 86-574-63562108

Direct Stuur uw aanvraag naar ons